Zastávka volný čas 2018

Pražské domy dětí a mládeže vás zvou ve čtvrtek 6. září na bezplatnou akci Zastávka volný čas. Těšit se můžete na divadelní představení, skákací hrad pro nejmenší, prezentaci volnočasových činností nebo na řadu soutěžních úkolů.

 

 

 

 

 

 

 

Program na Karlínském náměstí

Průběh akce bude organizovat Karlínské Spektrum DDM hl. m. Prahy od 15 do 19 hodin. V rámci programu se můžete těšit na pohádku Kyklopci divadla KAKÁ, zaposlouchat se můžete do hudby kapely Tune.L a dále vystoupí hudební a taneční soubory z Karlínského Spektra.

Pro děti bude připraveno 8 soutěžních stanovišť, na kterých si budou moci vyzkoušet různorodé aktivity podle oborů (Výtvarka, Keramika, Věda, Loděnice, Sport, Tanec, Divadlo, Hudba) a za splnění pěti a více úkolů získají odměnu.

Na akci nebude chybět oblíbený skákací hrad, trampolína či pěna, nejmenší děti se zabaví v mimi zóně. Starší děti a dospělý doprovod si mohou otestovat své znalosti ze 100 let československé historie.

Program na Vypichu

Na louce před Oborou Hvězda předvede svoji činnost od 14 do 18 hodin DDM Praha 6 a Stanice techniků DDM hl. m. Prahy.

Návštěvníci se mohou těšit na dřevodílnu a drumbenový workshop, ukázky činnosti policie a hasičů a BESIP team zde představí bezpečnost silničního provozu.

 

Další akce proběhne například na náměstí Míru od 14 do 17 hodin, kde představí svoje aktivity domy dětí a mládeže Prahy 2, 3 a 4.

 

Vyberte si některý ze zajímavých programů a přijďte si užít příjemné čtvrteční odpoledne.