Sedmihorské léto 2018

Hledáte zábavu na léto, milujete hudbu a rádi byste navštívili Český Ráj? Pokud ano, rozhodně si nenechte ujít festival Sedmihorské léto 2018.

 

 

 

Festival Sedmihorské léto 2018 bude probíhat v samostatných termínech po celé léto od 22. června do 30. srpna. Návštěvníci se mohou těšit na hvězdy jako je Tomáš Klus, Simona Stašová, Ivan Trojan, Miroslav Krobot, Jaroslav Plesl a Klára Melíšková, ale také například na skupinu Spirituál Kvintet. Festival dále nabídne tři hudební projekty, které se těší velké oblibě.

První z projektů, Vandrovali hudci, vznikl na přelomu osmdesátých a devadesátých let, a dočkal se obnovení v roce 2015. Unikátní zážitek zajistí spolupráce skupiny Jiří Pavlica a Hradišťan s písničkářem Vlastou Redlem. Z hlediska hudebních žánrů nabídnou spojení folku, bigbítu a lidové hudby.

Dalším originálním projektem bude vystoupení vokální skupiny 4TET. Skupina se pyšní osobitým stylem zpracování známých melodií, ale i scénou, kostýmy, projekcí, elegancí a specifickým humorem, který potěší diváky všech generací.

Poslední projekt, MICHAEL JACKSON SYMPHONY, předvede největší hity Michaela Jacksona. Soubor je složen z osmdesáti hudebníků Filharmonie Hradec Králové a Moondance Orchestra se svými sólisty – Dashou, Naďou Wepperovou, Dušanem Kollárem a Dušanem Marko.

 

PROGRAM SEDMIHORSKÉ LÉTO 2018
22.6. Ucpanej systém – Dejvické divadlo
12.7. Tomáš Klus a jeho Cílová skupina
19.7. Spirituál Kvintet
26.7. Jiří Pavlica a Hradišťan & Vlasta Redl s kapelou – Vandrovali hudci
9. 8. 4TET – koncert, verze IV.
16.8. MICHAEL JACKSON SYMPHONY – Filharmonie Hradec Králové a Moondance Orchestra
30.8. Shirley Valentine – Simona Stašová ¨

Více o akcích a předprodej vstupenek na www.sedmihorskeleto.cz.

Pro Malé noviny, Bára Sedláčková