Nový taneční film Backstage

Na začátku června vstoupí do kin celovečerní snímek Backstage režisérky Andrey Sedláčkové. Vedle herců a příběhu samotného, v něm velkou roli mají rytmus, hudba a taneční choreografie. A přesvědčení, že s vášní můžeme dosáhnout toho, co chceme. Do kin vstoupí 7. června.

Děj příběhu se točí kolem taneční skupiny z malého města, která sní o slávě velkého světa showbusinessu. Jeho dveře se jim nakonec díky talentové soutěži opravdu otevřou, ale pro všechny členy to bude znamenat především obrovskou změnu a tvrdou zkoušku. Svému snu jsou totiž někteří schopni obětovat možná až příliš.

Hlavních rolí se ujali dva mladí herci, Mary Havránová a Ondrej Hraška. Neméně, ba i více důležitým bodem jsou taneční skupiny The Pastels a Ladylicious. Dalších rolí se pak zhostili Kryštof Hádek, Ivana Chýlková, Judit Bárdos nebo Roman Luknár.  Další výraznou tváří filmu je Ben Cristovao. 

Film nejen doprovází jeho písně, ale dokonce hraje jednoho z porotců talentové soutěže. „S tancem jsem začínal, takže když přišla nabídka na roli v tanečním filmu, rozmýšlení netrvalo ani pár minut,“ podotýká Ben Cristovao

„Backstage je o lásce, tanci, přátelství, penězích, slávě a moci,“ přibližuje režisérka Andrea Sedláčková. „Hlavním trumfem filmu je podle mě tanec jako takový a také to, že můžeme ukázat zákulisí velké televizní show. Místo mimo dosah kamer, které normálně nevidíme a kde panují tvrdé zákony a nekompromisní pravidla.“