BO!OVKA – AVATAR – ZACHRAŇTE EYWU

Pražské domy dětí a mládeže vás zvou v pátek 11. listopadu od 16.30 do 21 hodin na třetí ročník tematické Bo!ovky, který se tentokrát uskuteční v Ďáblickém háji.

Po válce se narušila rovnováha planety Pandora, oblohu pokryl šedivý mrak, nastala tma a udeřila zima, která na Pandoře nikdy nebyla. Je třeba se naučit přežít v zimě, ale hlavně navrátit planetě původní krásu. Jsou vybráni nejlepší z druhu Na´vi, kmene Omaticaya, aby po malých skupinkách nalezli odpověď na otázku „Jak zachránit Pandoru”.

Po roce je tady opět Bo!ovka, dobrodružná večerní hra pro  rodinné týmy nebo partu přátel (2–5 osob), která proběhne již tento pátek v Ďáblickém háji.

Loni byl tématem Pán prstenů, letos se účastníci přenesou na planetu Pandora, která je domovem modrých obrů – Avatarů.

Organizátoři akce spojí své síly a zbarví protentokrát Ďáblický les do modré. První odvážlivci se vydají na trať v 16.30 a ti nejstatečnější v 19.30. 

„Účastníci budou muset během své dobrodružné cesty po třinácti stanovištích navrátit původní krásu planetě Pandora. Dobrodružná pouť startuje u vstupu do lesa u vozovny Kobylisy a končí v Areálu zdraví, kde na nejlepší z druhu Na´vi kmene Omaticaya čeká zasloužená odměna,“ říká Jiří Tvrdoň, jeden z organizátorů akce. 

„Na prvním místě je zábava, zážitek ze hry a nové dobrodružství,“ říká další z organizátorů Martin Kašík. 

S sebou je nutné si vzít baterky a startovné 50 korun za tým. Účast je podmíněna rezervací na webu www.prazskabojovka.cz.