PRAHOU KŘÍŽEM KRÁŽEM – ZNOVU DO STÍNADEL

Karlínské Spektrum DDM hl. m. Prahy připravilo na neděli
23. října další ročník stopovací hry pro rodinné týmy Prahou křížem krážem,
letos na téma „Znovu do Stínadel“.

Prahou křížem krážem je velmi oblíbená hra, při které si účastníci užijí nejen skvělou zábavu, ale poznají i krásná zákoutí našeho hlavního města. Předchozí ročník se točil kolem Karla IV., letos se po dlouhé době vrátíme do Stínadel.

„Ze Stínadel se po nás opět vztahují spáry neviditelné zlé moci! Mysleli jsme, že je navždy poražena – ale zdá se, že jen spala ve svém doupěti v podzemí Černé vody. Nemůžeme vám teď říct víc! Ale věřte tomu, že my, Rychlé šípy, se s ní opět utkáme – a učiníme všechno pro to, abychom zvítězili!“

Cílem hry je jako každoročně najít a splnit dostatečné množství stanovišť ve vymezeném čase a dostat se do cíle.
Hra je rozdělena na dopolední (9.30-12.30 hodin) a odpolední variantu (14-18 hodin), přičemž na té dopolední, jednodušší, organizátoři očekávají týmy rodičů s předškoláky nebo školáky (první a druhá třída).
„Odpolední, náročnější varianta, je určena pro školáky, středoškoláky či studenty univerzity třetího věku. Jedná se o delší trasu a plnit se budou složitější úkoly,“ doplňuje Jirka Tvrdoň, jeden z organizátorů.

Na prvním místě je pro organizátory zážitek ze hry, pocit z objevování a poznávání části Prahy. Kde se hra odehraje letos, však dopředu neprozradí, to se dozvědí pouze registrovaní účastníci. Odpolední varianta je už téměř naplněna, na dopolední je ještě několik volných míst.
Zaregistrujte se proto na:
https://ddmpraha.cz/karlinske-spektrum/kalendar_akci?id=12293
Dotazy vám zodpoví Jiří Tvrdoň, tvrdon@ddmpraha.cz
Účastnický poplatek: 20 Kč.