Veletrh FOR PETS rájem nejen pro domácí mazlíčky

Dvanáctý ročník oblíbeného veletrhu chovatelských potřeb pro domácí zvířata FOR PETS klepe na dveře. Navštívit ho můžete v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech 7.-10. dubna 2022. Čtyřdenní akci si díky parádnímu doprovodnému programu užijí i rodiny s dětmi.

Uléháte každý večer s myšlenkou, co báječného vám přinesl další den po boku vašeho věrného parťáka ze zvířecí říše? Přemýšlí vaše ratolesti nad tím, jaká nová pochoutka by potěšila chuťové buňky jejich zvířátka? Nebo doma zatím žádnou zvířecí duši nemáte, ale právě řešíte, že je ten správný čas, aby se vaše rodinka o zvířecího mazlíčka rozrostla? Pak si rozhodně nenechte ujít veletrh FOR PETS. Právě tady totiž pořídíte většinu chovatelských potřeb pro domácí zvířata a ještě si užijete spoustu zábavy díky pestrému doprovodnému programu.

Chtěli byste vašemu pejskovi dopřát něco mimořádného? Vezměte ho na FOR PETS do PSÍ RELAX ZÓNY. Naplní si tady bříško ve Fitmin Pestauraci a zároveň si zde protáhne nožičky na hřišti od společnosti Dibaq. Užije si masáž od Aqua Dog – fyzioterapie pro psy, nechá se zkrášlit v salónu Pets Grooming & Spa Prague, zajde si vyřešit pár hlavolamů do herny Manahu a závěrem mu můžete nechat na památku cvaknout nějakou pěknou profilovku u Fotíme psy.

Nadace na ochranu zvířat, která je věrným spolupořadatelem veletrhu, si pro zvídavé návštěvníky připravila mimořádně atraktivní doprovodný program. Uvidíte ukázky první pomoci zvířatům, dozvíte se vše o chování prasátek v domácnosti, zjistíte, co je to ornitoterapie či nosework. Zasmějete se u ukázek dogdancingu, odnesete si cenné rady stran pojištění domácích zvířat a uvidíte na vlastní oči zachráněné ochočené netopýry. Kompletní doprovodný program najdete už nyní na www.for-pets.cz.

Nevíte si rady se svojí kočkou? Máte pocit, že vás zlobí víc než dítě v pubertě? Přijďte se k nám na veletrh o problému poradit s respektovanou kočičí psycholožkou

Klárou Vodičkovou Nevečeřalovou. Kočičí guru Klára bude mít v pátek odpoledne zajímavou přednášku zaměřenou právě na problémové kočičí chování.

Máte rádi Veroniku Kozubkovou, která na sociálních sítích svým přístupem k výchově hafanů úspěšně inspiruje desetitisíce pejskařů? Toužíte setkat se s ní osobně? Přání splněno. S majitelkou Akima, Merlina a Thea se můžete vidět tváří v tvář v sobotu 9. dubna na stánku značky Krmiva Grand.

Zajímá vás, jak může morčátko se svým chovatelem získat v České republice prestižní titul Národní vítěz? Pak si rozhodně nenechte ujít 45th-48th CAVY SHOW FOR PETS 2022, ze které Národní vítěz vzejde.

Z veletrhu FOR PETS si ale můžete také odnést přítulnou kočičku. Už tradičně se totiž v rámci doprovodného programu bude konat Umisťovací výstava koček pod patronací magazínu Haf & Mňau.V letech 2012–2021 se podařilo přímo z veletrhu FOR PETS umístit celkem 240 kočiček

Veletrh FOR PETS nabídne také zcelamimořádnou přehlídku všech čistokrevných plemen zakrslých králíků. K vidění bude více než 60 králíčků, včetně velmi vzácných druhů, které nebývají často k vidění. Naskytne se tu tak ojedinělá možnost prohlédnout si i přímo zakoupit zakrslého králíčka přímo od chovatele. Králíčky vystavuje Jindřich Šíp a Naďa Marvanová a oba budou na veletrhu přítomni a rádi vám s případným chovem zakrslých králíčků poradí.

Nebo mít doma zvířátka nemůžete, ale chtěli byste jim fandit, když si budou poměřovat své síly? Tak to tady nesmíte chybět.Nejmladší sportovní disciplína se zvířaty, která vznikla ve Švédsku a jmenuje se Králičí hop, vám určitě vykouzlí úsměv na rtech.

Chcete na FOR PETS zažít dobrodružství? V expozici rodinné firmy Tera Zoo Přelouč se mohou odvážlivci vyfotit s krajtou královskou dlouhou 1,5 metru. Pomazlit zde můžete chameleona, agamu vousatou či baziliška zeleného a dokonce můžete políbit exotickou žabku. K vidění budou nově také pavouci a štíři.

A co víc, s letošní vstupenkou z FOR PETS můžete ZDARMA navštívit také souběžně probíhající veletrh FOR KIDS. Vstupenku za 120 Kč pořídíte už nyní v předprodeji. Děti do 140 cm mají vstup zdarma. Vstup se zvířaty povolen. Nutný očkovací průkaz s sebou.

Další informace včetně doprovodného programu jsou průběžně zveřejňovány na www.for-pets.cz. Těšíme se na vás!