Debbie a její parťačky

Debbie Ocean, právě propuštěná vězenkyně, se vrací na dráhu zločinu s perfektním plánem na krádež století. Na pomoc potřebuje několik expertek různých oborů, které pro vidinu velkého zisku neváhají riskovat a vrhají se do akce.

 

 

 

Debiin tým se rozhodne loupit na velkolepé gala přehlídce v newyorském Metropolitním muzeu, kde se sejdou nejvýznamnější celebrity. Detailní přípravy jejich velkolepého zločinu vedou mimo jiné ke spřátelení všech spolupracujících kriminálnic.

Tato americká akční komedie, volně navazující na sérii Dannyho parťáci, je plná nečekaných zvratů a vtipných hlášek. V hvězdném obsazení si kromě hlavních rolí (Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett, Anne Hathaway) můžete všimnout i několika celebrit jako je Maria Šarapovová, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Serena Williams nebo Zayn Malik.

Film rozhodně doporučuji všem příznivcům mírného napětí a perfektních zločinných plánů, Debbie i její parťačky jsem si okamžitě zamilovala, zejména mou oblíbenou Cate Blanchett v roli Lou.

Jestli už vás prázdniny začínají nudit, zpestřete si je tímto filmovým zážitkem.