Trend jménem Bullet journal

Související obrázek

Před několika lety se začaly především mezi studenty objevovat tzv. bullet journal. Jedná se o hodně kreativní typ deníčku, kam si můžete zapisovat cokoliv vás napadne.

Bullet journal můžete začít s téměř jakýmkoliv sešitem, který máte. Nejvhodnější se mi zdá tečkovaný, do kterého můžete, jak kreslit, tak i rychle a bez odměřování dělat tabulky či grafy. Druhou vhodnou možností je čtverečkovaný sešit, kde také můžete jednoduše vytvářet různé tabulky.

Výsledek obrázku pro bullet journal

Do svého deníku můžete zapsat vše, co potřebujete. Nejvhodnější a zároveň nejčastější použití je na zápisky, seznam věcí, které potřebujete udělat, narozeniny přátel nebo třeba zapisování snů. Obsah je čistě jen na vás. Stejně tak si tam můžete kreslit či jen zapisovat své nápady.

 

Vhodné je vytvořit si seznam značek, které budou mít svůj vlastní význam a rychle si díky nim můžete poznamenat, co je důležité nebo co jste už dokončili.

 

Já si Bullet journal píšu už nějakou dobu a můžu jen doporučit. Vyznám se v zápiscích mnohem lépe a mám vše důležité na jednom místě.