Co je chutné, to je obvykle i kvalitní

Máte oblíbené jídlo, pečivo, uzeniny, sladkosti nebo jakýkoliv jiný český potravinářský výrobek? Asi ano, protože neznám nikoho, kdo by neměl rád jídlo, které mu chutná. A vynikající chuť obvykle souvisí i s vysokou kvalitou.

Víte, že ty nejchutnější potraviny mohou získat značku ČESKÁ nebo DĚTSKÁ CHUŤOVKA?

Soutěž má od svého založení před 16 lety stále stejný a neměnný cíl – motivovat výrobce k co nejvyšší kvalitě a tím i co nejlepší chuti potravin, a zákazníky k tomu, aby tyto poctivé výrobky na trhu vyhledávali. Historie soutěže přesvědčivě potvrzuje, že se jí toto předsevzetí, které jí do vínku dali nezávislí potravinářští odborníci, kteří stále pečují o její nezávislost a odborný respekt, daří naplňovat. O tom mj. svědčí, že za předchozích 15 let se značkou Česká chuťovka může pyšnit již 1656 výrobků od 223 firem a značkou Dětská chuťovka celkem 258 potravin od 102 českých výrobců.

Doporučte výrobcům vašich oblíbených českých potravin přihlášku do České nebo Dětské cuťovky. Uzávěrka přihlášek do letošní soutěže je 12. září.

Přihlášku i pravidla soutěže, jakož i seznam historicky všech úspěšných výrobců a oceněných potravin, lze nalézt na www.ceskachutovka.cz . Českou chuťovku je možné také sledovat na Facebooku, kde jsou uveřejňovány aktuální informace a novinky od držitelů ocenění.