Svatba roku

Každý kdo alespoň občasně sleduje youtube a dění kolem něho určitě slyšel o Pewdiepieovi. A pokud ne, můžete si přečíst můj starší článek o youtuberské válce právě mezi Pewdiepie a indickým kanálem T-Series. 19. srpna došlo k důležitému dnu snad pro všechny jeho fanoušky, Pewdiepie se oženil.

 

 

 

 

Pewdiepie se s Marziou potkal přesně před osmi lety a od té doby spolu tvořili všemi oblíbený pár. Marzia si dokonce mezi fanoušky získala přezdívku CutiePieMarzia. Nějakou dobu vedla vlastní youtube kanál, kde se zaměřovala na módu a make-up. Na konci roku 2018 ale svůj kanál ukončila. Za to její přítel Pew zůstal věrný fanouškům. Téměř každý den vydává nová videa a má i stálé pořady jako meme review a LWIAY. 

 

V pondělí 19. srpna uspořádali svatbu v Londýně jen v přítomnosti přátel a rodiny. Tu později oznámili na sociálních sítích fotkami, které okamžitě sklidily statisíce liků. Zajímavostí může být, že na večírku po svatbě se tančilo na píseň Bitch Lasagna, kterou vytvořil Pewdiepie při válce s T-Series. Později bylo zveřejněno na jeho kanále i svatební video. A brzy se z fotek staly i legendy internetu v podobě memes. Za všechny fanoušky můžeme Pewdiepieovi a Marzie pouze gratulovat.