STREET HAPPENING OF KARLÍN

Karlínské Spektrum DDM hl. m. Prahy pořádá v neděli 7. října již pátý ročník multižánrového hudebního festivalu Street Happening of Karlín 2018. 

Akce bude probíhat od 14.00 do 20.00 na Karlínském náměstí v Praze 8 a jsou na ni zváni všichni malí i velcí hudební nadšenci.

Elektronická hudba bude letos zastoupena kapelou Lonely Virgin Robots. Jejich album Noise není jen hlukem, jak by název alba mohl napovídat. O zpěv se postará skvělý hlas Kristýny Šiškové. Na Roboty se těšte již na začátku akce.

Sisus Ralsis se popisují jako punk-swingová kapela. Tento těžko uvěřitelný mix stylů se rozezní Karlínským náměstím ve čtyři hodiny.

Skupina Skafandr již na Street Happeningu of Karlín vystupovala. Jejich vystoupení je melodické, texty protkané hlubšími myšlenkami, nad kterými stojí za to se zamyslet. Na pódiu je uvidíte v půl šesté.

Hlavní hvězdou nedělního Street Happeningu bude kapela Znouzectnost, kterou není třeba dlouze představovat. Jejich hudba má nejen pořádný rytmus, ale i hloubku, kterou si kapela drží už přes 30 let. Jejich punk-rock se rozezní po Karlínském náměstí
s úderem devatenácté hodiny.

 

Součástí akce budou jako v minulém roce hudební workshopy, které jsou pro všechny účastníky, podobně jako celá akce, zdarma. Hned ve 14 hodin začne první ze tří bloků workshopů. Pro veliký úspěch v minulém ročníku dorazí DJ Bica, jehož Cool-DJ-School vám umožní vyzkoušet si míchání hudby, scratchování a uvidíte také profesionálního DJe v akci.

Dále můžete vyzkoušet workshop beatboxu a skupinovou hru na djembe. Workshopy budou probíhat během celého odpoledne.

Podrobnosti o akci naleznete na: https://ddmpraha.cz/karlinske-spektrum/Aktuality/Street_happening_of_Karlin